Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

VERTSFAMILIE I ALABAMA:)))ENDELIG!!!!!!

Endelig var det min tur. Hver gang jeg har sett på utvekslings sidene på facebook at andre har fått vertsfamilie har jeg bare blitt mer og mer deprimert og sjalu...neida:)) Har blitt utrolig glad på deres vegne men man blir jo bare enda mer spent og utålmodig etter å få sin egen vertsfamilie. Så idag 09.42 (for å være presis) ringte en med ukjent nummer meg og jeg klarte selvfølgelig å blokkere samtalen... Men så husket jeg at hver gang de andre har fått vertsfamilie så har det vært en med ukjent nummer som har ringt, så det første jeg gjorde da var å gå in på mailen min og da så jeg en mail fra "YOUR HOST FAMILY" :)))))

Ingen ord kan beskrive hvor utrolig glad jeg ble:))))

Så neste år skal jeg bo i Northport i Alabama med pappa Gary, mamma Angel¨og deres datter, Kayleigh, på 15. De har også 3 hunder: Big Baby som er en grand danois, Mouses som er en boxer, og Daisy som er en yorkshire-poo.

Jeg skal gå Tuscaloosa County High SchoolDe virker som en helt fantastisk familie, så jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd:)))))

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Juni 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  17 TIMER!!! 1 UKE IGJEN!! flybilletter! 3 uker igjen!!! VISUM:):) CHECK LIST:) 14 AUGUST:):):):) Ikke lenge igjen nå:):):) Rare, morsomme amerikanske regler! Til utveksingsstudenter 2012/2013! :D

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits