Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

Thanksgiving & Black FridayIgår var det thanksgiving, men vi "feiret" ikke det igår siden vi skal ha den store thanksgiving dagen imorgen! Så idag kommer hele familien til vfar til oss. Men jeg kan jo fortelle om min "første thanksgiving" i USA! Dette blir litt detaljert, men morsomt Hahahah!
Startet dagen kl 11 med eggerøre og loff. Så jobbet vi ute i hagen i 3 TIMER(!!!) og fortsatte å vaske huset innvendig i 1.30 timer. Så var det Cheese quesadilla til lunsj.
Deretter dro jeg og vmor til sears for å sitte i kø for en ticket til en tv for black friday. Der satt vi utenfor butikken i nesten 4 timer. Da vi var ferdig dro vi hjem spiste 5 chicken nuggets(detaljert), var hjemme i 30 min så dro vi ut igjen til walmart som var en zoo, stappfull av mennesker!!!!!
Fikk kjøpt litt gaver, så dro vi til krispy kreme for donuts så videre til wafflehouse for å kjøpe mat til Kayleigh og David. Så videre til ulta og best buy, så videre til the mall, så hjem og da var kl 3!
Grunnen til at dette innlegget ble veldig detaljert er fordi da vmor og jeg var i drive through'en på krispy kreme så gikk vi igjen min første thanksgiving og fikk helt latterkrampe, vmor begynte å gråte av latter hahah! Hadde hvertfall veldig gøy:))

Tok ett bilde mens vi satt i kø utenfor sears!

Yum!

 • Thanksgiving!!  På søndag var vi hos v-mors aunt Margaret! Det ble tilsammen 7 timer i bil, 3,5 hver vei. Var kjempe koselig, hele familien til vmor var der! På fredag kommer hele familien til vfar og så er det thanksgiving dinner på lørdag;)
  Imorgen er det skole, men kl 2 er det powder puff game mellom junior og senior jentene så blir ikke full skoledag:))) så er det thanksgivingbreak!!! Yay!!!

  Hahah feite Mo Mo, love you:*

 • 3 måneder!!!  Da har jeg vært her i over 3 måneder!!! Tiden går så utrolig fort.
  På mandag hadde vi fri så Kayleigh, David og jeg hadde filmdag, så de to siste twilight filmene siden på lørdag skal vi se den nyeste!! Gleder meg:)))

  GRATULERER SÅ MYE MED 20-ÅRS DAGEN CHRISTIAN!!!!! Vet at bursdagen din var igår men rakk ikke å skrive noe innlegg så...:) håper du koser deg masse på folkehøgskole og gleder meg til å skype med deg igjen snart:)

  Igår var jeg også på universitet til Alabama og holdt presentasjon om Norge! Var utrolig nervøs og trodde jeg skulle holde presentasjon foran 100 mennesker men var bare litt over 20 stykker! Jeg snakket først litt om Norge og så stilte de spørsmål:) dro også på starbucksen på campus og den skal visst være den største i hele USA! Den var stor men tviler på at den var den største!

  Crimson og daisy:)

  Her er foresten bildet av huset jeg bor i:)

  Woohoo fått ny tv på rommet:)))

 • Utrolig bra helg!!!  Dette har til nå vært en av de beste helgene hittil!! På fredag overnattet jeg hos Kayla! Vi spiste pizza, så på country awards, spilte just dance(utrolig morsomt Hahahah) og prata masse!!! Utrolig koselig, kommer til å savne henne UTROLIG mye!!!

  Lørdagmorning hentet v-mor meg så dro vi og Kayleigh og ordnet håret! Har klipt det kortere og har striper det lysere med litt mørke striper(vet at dette var detaljert men tenkte dere som leser bloggen savner meg sånn slik at det var verdt å skrive det detaljert)
  Så var det fotball lørdag, herregud for en kamp!!!! Amanda, Kayleigh og jeg lagde også brownis NAM! Men Alabama skulle spille mot en av dems største rivaler LSU! Kampen var utrolig jevn, og LSU ledet 17-14 når det var 2 min igjen og da det var under 1 min får Alabama touchdown!!!! Hele vertsfamilien gikk helt bananas, siden hvis vi hadde tapt hadde vi ikke kunnet bli national Champions!!! Vi vil ha den tittelen!!
  Så kl. 12 dro, Kayleigh, Amanda, Abby, jeg og abby's far til flyplassen for å ta imot laget! Vi måtte stå helt til 2 am og så kom laget!!! Coachen kom bort til oss og AJ MCCARRON TOK MEG I HÅNDA, å Gud han er faktisk litt kjekk da!! Veldig bra helg!!!

  AJ McCarron<3

 • KJÆRE PAPI:)))))))  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN VERDENS BESTE PAPPA<3<3<3
  Bursdagen din var jo igår men syns du fortjener et blogginnlegg;););)
  Gratulerer så mye med dagen og bryllupsdagen!
  Var utrolig koselig å skype med deg og mami og då klart lille bassegutten min igår! Tror det var den morsomste skype samtalen Hahaha! Kayleigh lurte på hva som var så morsomt siden hun hadde hørt meg le ekstremt høyt!!! Fine bilder;););););)
  Gleder meg masse til å dra på båten med deg, savner dine enkle, små ekle middager, dine irriterende humør som også kan være ganske morsom og masse mer! Utroliiiiig glad i deg pappa'n min:)))

 • Halloween!  Halloween er noe av der beste og det verste(på en positiv måte) jeg har opplevd til nå!!
  Først skulle vi egentlig på Halloween fest men så ble det avlyst siden hun som skulle ha det ble syk, så sa en annen jente at hun kunne ha festen men det ble ikke noe av, så endte med at Kayleigh, David og jeg gikk trick or treat!
  Jeg var physco nurse, eheh v-far og Kayleigh hadde kjøpt en mini sykepleier kjole til meg, joa Hehe!!
  Fy søren da vi gikk til hus for å få godteri, så sitter de fleste utenfor huset og huset er dekorert med masse pynt og noen overdriver!!! Var 3 steder der man måtte gå gjennom en slags "tunnel" der de hadde 4-6 stykker som hadde kledd seg ut og skremte deg og var som spøkelsehus!!!! Herregud jeg skrek og løp og bannet på norsk(kan jo ikke gjøre det på engelsk, er jo ikke lov det hahah) nei uff, var veldig gøy da!!!

 • Les mer i arkivet November 2012 Oktober 2012 September 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA i USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  Thanksgiving & Black Friday Thanksgiving!! 3 måneder!!! Utrolig bra helg!!! KJÆRE PAPI:))))))) Halloween! SAVNER DERE!!! cross country meet= NULL SKOLE! Så var det bloggen da! Oppdatering!

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits