Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

Homecoming!!!!Hola, på fredag var det homecoming. Var syk på torsdag(klarte til og med å tette doen med oppkast, flaut og beklager for unødvendige detaljer...) så var ikke 100% bra på fredagen. På skolen gjorde vi ingenting i første time men jeg har fashion så miss.Terry satt på sanger som jentene i klassen hadde et lite danseshow hahah:)
Så hadde jeg prøve, mens resten av skolen var samlet i gymsalen for show og assembly! Jeg kom til underholdningsdelen og siste tale:) kjempe morsomt!!! Så var det prep-ralley i siste time!!
Kl. 7 pm var det fotballkamp og alle fra skolen hadde pynta seg og WILDCATS VANT!!!! Kampen slutta rundt 10.30 så da dro jeg, Kayleigh og David inn til byen, de andre vi skulle spise med er cheerleadere så det tok jo litt tid å vente på dem... De kom en time senere, var ganske sulten da!!! Var veldig koselig kveld:)
Hahahaha på restauranten vi var på, var bar-delen rett ved siden av og et var jo ganske sent(1-2pm) så en del av gjestene var i ganske godt humør! Det kom to homser som ville ta bilde med oss, og han ene lekte tysk soldat, de klarte å velte et bord med masse drikke og rulle over et annet bord!!! Hahaha sinnsykt morsomt da!

Disneyday som var på tirsdag!

Kayla? skulle egentlig overnatte men ble ikke noe av siden jeg var dårlig:(

Hadde ikke akkurat mange bilder fra homecoming, men vet at Amanda og Kellcie tok en del:) så dere får se flere bilder senere:)

 • Spirit week:)  Da var det spirit week! På mandag var det camoday, hadde på meg green tank top og litt for stor militær shorts! Etter lunsj var det også hundesøk på skolen etter dop, only in america!
  Her er det også slik at du får ikke lov til å bruke sekk og når du bruker sekk(før du legger den i skapet) må den være see through slik at man kan se om du har med pistol!
  På tirsdag var det disneyday, jeg og halvparten av de som hadde kledd seg ut var minnie mouse:)
  Idag var det neonday! Fikk helt neonsjokk i lunsjen!!!!
  Tror jeg begynner å bli syk igjen...kvalm og konstant hodepine...:(

  Beste hunden:)))))

  10 håndskrevne sider med formal lab report.... I <3 biology

  Camoday:)

  Neonday:)

 • 40 dager!  Da har jeg vært i USA i 40 dager, love it so far!!!
  Har en helt fantastisk vertsfamilie som passer meg helt perfekt! Har heldigvis ikke fått den "forferdelige hjemmelengsel" følelsen, men det betyr ikke at jeg ikke savner dere hjemme. Det er noen ganger, bare helt plutselig at jeg blir veldig lei meg og savner dere noe helt ekstremt... Men ser jo dere igjen:) blir jo verre å dra herifra, er jo mange jeg aldri kommer til å se igjen.
  Vertsmor/my american mama ordna meg på håret igår og da begynte vi å snakke om det. Heldigvis ønsker de også å holde kontakten, de har allerede planer om at Kayleigh kan komme til Norge neste sommer:))))
  Skolen min her i USA slutter allerede 24. Mai noe som betyr at jeg nesten får 3 måneder sommerferie:))))))))

  Big baby sitter i sofan ja... Hahah bigs:)

  Daisy loves me:))))

  Crimson og big baby:)

  Enda ett bilde av big baby og man kan se litt av Mo Mo(Moses):)

 • HELG:))))  Endelig helg, yay:) fikk en super start på helgen!!! Rett før vi skulle hjem fikk vi tilbake biologiprøven, jeg fikk skryt av læreren og 100%:):):):):) og etter cross country practice, var det tid for shopping for homecoming week:) ble ikke akkurat så veldig mye homecoming ting som jeg kjøpte da, utenatt en neon rosa topp for neon day:)

  Fikk endelig handla på Victoria secret:) ble undertøy og en parfyme!

  På torsdag var det slåsskamp i kantina, herregud de slo hverandre ihjel så det utsom, gale kjerringer(ja det var to jenter)!!!

  Idag var det også cross country meet! Trodde jeg skulle dø, kjempe varmt + pasta med ost til frokost= ikkje bra... Men fikk en slutt tid på 25 min på 5.1km noe jeg synes er veldig bra med tanke på min kondis:)))) også med tanke på at dette er den 4 gangen jeg har løpt på to uker, så jeg er fornøyd:)

  Håper alle har det bra hjemme:)

  Mine to homecoming dresses, hvite for skolen og rosa på kvelden:) har også blitt invitert til sleepover hos kayla etter vi har spist:)

 • :)))))))))))))))))))))))))))))))))))  Guess who made the best grade on the chemistry test????? The Norwegian chic!!!!!!!!!!! Hahaha fikk 90% på kjemitesten og beste resultat i klassen! PROUD! 72/80! Testen besto av mest multiplechoice og 3 lange skrive spørsmål og 15 vanlig skrivespørsmål! Er ikke akkurat den vanskeligste testen jeg har tatt så kan ikke skjønne at flesteparten av klassen strøk.... Jaja!

  Hver onsdag er det youthclub. dvs at vertsmor, vertssøster og jeg drar i krika, spiser middag der og så er det sånn ungdomssamlingklubbgreier ! De har "leker" der du kan vinne premier! Idag var en av lekene at det var to lag og hvert lag skulle bære 3 jenter(en omgangen) i en tube/romperister! Så klart var jeg en av de tre jentene på laget mitt....-.- i det jeg skulle sette meg i tuben, dro en av guttene den vekk så jeg falt rett på rompa, IKKE FLAUT!! Han trodde nemlig jeg var en annen så han skulle tulle-.- veldig gøy... Laget mitt vant heller ikke så yay! Etter det var det litt bibellesing og sanger, så dessert! Brownis og is nam:):)

  Siden jeg har fått beskjed av cross country treneren at jeg må trene hver eneste dag og tre ganger utenom trening, ble det også en tur på tredemølla!

  Til alle dere som tenker å dra på utveksling men som kanskje er redd for å legge på dere så ikke la det stoppe dere! Jeg har ikke lagt på meg en eneste kilo siden jeg kom hit og jeg har kost meg med kaker, is, godteri osv.:)

  Btw Kayleigh fikk plutselig helt skrikeannfall idag, jeg trodde hun tulla! Men det viste seg at en edderkopp, en giftig Alabama edderkopp var på benet hennes! Ewwwwww, ekkelt!!! Et bitt av den så MÅ du få motgift ellers blir du alvorlig syk og verstefall dør!!!!!

  Edderkoppen, her er den most, men det var STOR!!!!!

 • Amerikanere azzzzzzzzza:)  Kan vell si at jeg har fått en del rare sprøsmål og overhørt noen spesielle amerikanse samtaler. Her snakker man om absolutt alt, også visse ting som jeg ville considered(japp, har faktsik glemt det norske ordet) som unødvendige detaljer.

  Noen av de rareste spørsmålene jeg har fått til nå er:

  - "Why are you not black? isn't Norway in Africa?"

  - "So did you drive from Norway to Albama?"

  - "Do you have cars in Norway or do you use horses?"

  - "Can you swim in Norway or is it too cold?"

  - "Is penguin a normal pet in Norway?"

  - "Do you have animals in Norway?"

  - "Do you have food in Norway?" ehh nei....?!?!?

  - "have you ever seen a troll?"

  - "is your dad a viking? do you know any vikings?"

  Har jo også fått en del rare spørsmål om hvorfor jeg valgte å dra på utveksling. her er noen eksempler:

  - "Do you hate your mom and dad or something since you wanted to be far away from them?"

  - Did your mom send you to Alabama to punish you for something you did?"

  - "Did you want to be an exchange student in Alabama because of the food?" ehhh ja, fordi vi har jo ikke mat i Norge...xDxDxD

  Så det var bare et lite utdrag av noen rare spørsmål jeg har fått til nå:)

 • Fotballkamp!  Orker aldri å lage "ordentlige" blogginnlegg så blir nok alltid mobilblogg:) men bedre enn ingenting!

  Igår var det første hjemmekamp! Hadde pep rally i siste time! Er sånn greie for at du skal bli gira opp før kampen;) Cheerleaderne danser, skolebande spiller, fotballspillerne blir introdusert og maskoten danser! Maskoten i år er ræva... Maskoten skulle danse til call me maybe og når han/hun var ferdig så syntes jeg det var morsomt siden han/hun gjorde så mange feil så alle lo, og jeg trodde det var meningen, men det var det ikke! Hun/han hadde vist glemt hele sketsjen stakkar:(

  Selve fotballkampen var drit gøy! Kayleigh og jeg dro tilbake på skolen rundt 5 for å male oss selv i skolen farger, så var det ny pep rally og så startet kampen kl. 7:) Jeg var med Kayla under kampen! Vi sto med alle seniorene og seniorene i år er drøye men hyggelige og morsomme!!! Hahah!!

  My new sister:)

  Yay, noen posta dette bilde på insta.... Great... Elsker slanger.... :(:(:(:(:(

  Idag er planene å dra til Birmingham for å se Kayleigh konkurrere i taekwondo! Så blir det fotballkamp på Tv'en ROLL TIDE:)

 • Snart helg & homecoming!  Endelig snart helg! Hadde historie prøve igår, tror det gikk veldig bra! Hadde både kjemi og biologi prøve idag og tror begge gikk veldig bra:):) så nå er det bare fredag så helg:):):)


  Men ja neste uke eller neste neste uke er det homecoming! Ble spurt på date allerede forrige uke av en gutt jeg spiser lunsj med, MEN han er så sjenert så turte jo ikke å si nei men etter at jeg sa ja ble det så kleint så bestemte meg bare for å sende mld at jeg ikke kunne være daten hans hehe... Skrev det på en fin måte da:)

  Det du skal ha på deg de forskjellige dagen;)

  Meg i nuet! Disney<3<3<3

 • Still sick:(  Dagen igår og idag har vært ille....:( her er det slik at du går på skolen selv om du er syk! Så igår gikk jeg på skolen med halsbetennelse, øreverk, influensa! Det var visse perioder hvor jeg holdt på å begynne å gråte fordi jeg følte meg så dårlig! Siden jeg har prøve i historie og kjemi imorgen bestemte jeg meg for å gå på skolen idag å. Kl 11 ble jeg sendt ned til helsesøster fordi formen var så dårlig og ble sendt hjem! Burde holdt meg hjemme fikk jeg beskjed om... Heldigvis fikk jeg en gladnyhet at kjemiprøven er flytta til torsdag!:)

 • Den mest spennende og innholdsrike dagen i Alabama!!!  NOT!!!
  Idag har jeg ligget i senga, spist cereal, lagt meg igjen, sovet, prøvd å gjøre litt lekser, sovet, spist suppe, gjort lekser, sovet, sett på scooby doo!
  Kroppen verker, halsen er sår, stemmen er HELT borte, ørene holder på å explodere, hodet verker, har rett og slett null energi....:(

 • Les mer i arkivet Oktober 2012 September 2012 August 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA i USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  Cooking day with my American mom!! Homecoming!!!! Spirit week:) 40 dager! HELG:)))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Amerikanere azzzzzzzzza:) Fotballkamp! Snart helg & homecoming! Still sick:(

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits