Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hej hej:):):)Hola, har tenkt å skrive noen sammenlignelse innlegg etterhvert;) blant annet sammenligne amerikanske og norske gutter(heheh...), skole og mat;) skriv gjerne en kommentar om det er noe du vil jeg skal skrive om:)

Har foresten bare fått 100% på alle prøver:):):) yay, proud!!! Er veldig rart men har allerede begynt å bli "confused" når det gjelder norske ord, altså glemmer dem:S rart men morsomt:)

Fortsatt veldig varmt og cross country treningene er HARDE men blir jo i go form så wohoo:)

Første pakke har kommet, bare å si ifra hvis du vil sende meg noe(HINT HINT;);););););););) )

Biologi lekser... Får 3-5 ark hver eneste dag som vi må fylle ut... Ikkje gøy

Shoppa litt sportsklær:)

 • Tornado!!!!!  Meldt at det skal komme en tornado på onsdag morgen så stor sannsynlighet for at det ikke blir skole, noe som betyr at det blir skole på lørdag.......... Jaja ny regel skolen har!

 • Familiebursdag:)  Hola, møtte hele familien igår! Alle var kjempe hyggelige og morsomme!!!
  Idag er det først i kirken, så skypetid, lekser og så orienteringsmøte med områderepresentanten!
  Skolen går bra, er bare litt vanskelig med at biologi og kjemi er på engelsk!
  Er dårlig med bilder så blir iPhone bilder igjen...:):)

 • Cross country!:):):)  Første trening idag! Gikk kjempe bra, er jo ekstremt varmt å løpe, men var veldig gøy! Løp først en oppvarmingsrunde og så 800 m 6 ganger!!!! Slitsomt=JA! Var først av jentene på 4 av 6 runder, de andre gangene var jeg 2:) pusha meg selv ekstremt hardt, er jo den norske vikingene;););)
  Første konkurranse er neste lørdag og jeg ble valgt ut av en av 7 jenter som får lov til å konkurrere(STOLT) :):):)
  Ellers så er det en niendeklassing som Stalker meg, sender meg mange meldinger på Facebook, bedt meg ut på date 2 ganger, stirrer.... -.- jaja!!
  Håper alle koser seg hjemme i Norge, gla i dokkar:*
  btw har trening mandag, tirsdag, torsdag, fredag og så Stevner på lørdager! Ikke hver eneste lørdag da;)

 • Første skoledag:)  Har nå gått på skolen i to dager! Vell første skoledag var egentlig idag! Igår skulle jeg ordne fag, men de manglet nummer så jeg måtte dra hjem og så komme tilbake. Så førte skoledag besto av biologi og kjemi, men jeg bytta begge til den vanskeligere versjonen.

  Så min timeplan er:
  Fashion
  History thru film
  Chemistry pre-AP
  Biology pre-AP

  Liker alle fagene, men i biologien bare jeg og niendeklassinger... Btw spiste ikke min første lunsj på do!!! Sitter med Britney, kayla, Chris, en jente fra biologien og fetteren hennes, og noen andre jeg ikke husker;)

  Savner deg basse gutt:*

 • Jet ski!!!  Idag har vært en ganske rolig dag! Startet med kirken(hver søndag) og så var det litt skyping med familie og venner(veldig koselig) så etterpå bestmte vi oss at vi skulle dra ned til tuscaloosa lake og kjøre jet ski(vannscooter)!!!
  Det var drit gøy!!! Da vi var ferdig bade David, Kayleigh og jeg, og vannet er sinnsykt varmt! Ble litt redd da jeg hørte at det kan være slanger der!! Men veldig koselig dag! Imorgen er det første skoledag:O kommer nok ett nytt innlegg om det imorgen:) tenkte også å ha en spørsmålsrunde så bare å skrive inn spørsmål i kommentarfeltet:)

 • Rommet mitt:)  Her får dere noen bilder av rommet mitt og badet som jeg deler med Kayleigh:)
  Om 1 time er det kirken!

  En liten gang med vindu:)

  Komode med tv:)

  Queensize bed:)

  Walk in closet:)

  Skal prøve å få til flere og bedre bilder av huset:)

 • Fremme hos vertsfamilien:)  Endelig er jeg fremme hos vertsfamilien! De er helt fantastiske og kjempe morsomme! Vet allerede nå at jeg kommer til å stortrives her! Hundene er gigantiske men kjempe søte!!
  Huset er kjempe fint og stort! Har kjempe stort soverom med tv og walk in closet! Bilder kommer:)

 • Framme!!!  Wuii, endelig framme!! Immigration kontroll gikk heldigvis kjempe bra!
  Landa igår ca. 13, og var på hotellet rundt fire tiden! Igår var vi bare på hotellet og alle sovna vell allerede rundt halv 8!
  Idag ble vi hente med buss allerede 7.45 og har vært i new York hele dagen! Sett masse forskjellig, blant annet mange steder der ulike kjendiser bor, gått i central park, times square, greenvillage og mye mer! Her kommer det også noen fine iPhone bilder hehe;)

  Kommer flere bilder senere!!!:)

 • 17 TIMER!!!  Om 17 timer drar jeg til Gardermoen og kl 11.05 går flyet!
  Er endelig ferdigpakket! Hadde overvekt på BEGGE koffertene igår...

  På fredag var det avskjedskveld for meg og Marie! Veldig koselig!!

  Imorgen blir det siste avskjed med familien og lille Bajas gutten min:) og så klart beste jentene, kommer til å savne dere...<3 ikveld blir avskjedskveld med familien!

  Søteste avskjedsgaven fra ane:):)

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Juni 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  Hej hej:):):) Tornado!!!!! Familiebursdag:) Cross country!:):):) Første skoledag:) Jet ski!!! Rommet mitt:) Fremme hos vertsfamilien:) Framme!!! 17 TIMER!!!

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits