Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

14 AUGUST:):):):)Etter mye mas fra meg, har jeg endelig fått forventet avreisedato. Skolen min skulle egentlig starte 10. august, noe som var veldig problematisk for meg siden underorganisasjonen min lar ikke oss utvekslingsstudenter komme til vertsfamilien før 15. august. MEN så har det seg slik at skolen min starter ikke før 20. august, så derfor er det mest sannsynlig at jeg reiser over dammen den 14 august!!!!!!!

Merker at dagene går sykt fort fortiden, har heldigvis ikke fått noen reisenerver enda. Bare gleder meg mer og mer for hver dag som går, IKKE LENGE IGJEN NÅ:):):)

Har også fått DS-2019, så nå blir det snart tur på den Amerikanske ambassaden med marie( http://marieintheusa.blogg.no ):Dtil andre utvekslingsstudenter: har du fått avreisedato?:D

 • Ikke lenge igjen nå:):):)  Hihi, nå er det ca. 90 dager til jeg drar:) Herregud som jeg gleder meg!
  På mandag var jeg hos legen og tok siste sprøyta. Man skal ta sprøyta for hepatitt B hele 3 ganger! Første gangen måtte jeg ta den rett over rompa, andre gangen i armen, så denne gangen håpte jeg at jeg skulle ta den i armen igjen! Men neida, den ble igjen satt rett over rompa mii...-.- alle de andre jeg har snakket med har tatt i armen, mens jeg må ta den i rompa?!? Jaja... Nå er det overstått hvertfall:)
  Som sagt er det ca. 90 dager til jeg setter kursen over dammen! Har enda ikke fått det kortet jeg trenger for å dra på visum intervju eller avreisedato. Så nå venter jeg bare i spenning på det:)

  Legger til et bilde av meg med starbuckseeeen, ELSK!!! Blir nok mye av det i USA, nom nom:):):)

 • Les mer i arkivet August 2012 Juli 2012 Juni 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  17 TIMER!!! 1 UKE IGJEN!! flybilletter! 3 uker igjen!!! VISUM:):) CHECK LIST:) 14 AUGUST:):):):) Ikke lenge igjen nå:):):) Rare, morsomme amerikanske regler! Til utveksingsstudenter 2012/2013! :D

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits