Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

OppdateringJa får ikke så mye tid til bloggen siden tiden går jo så fort nå og vil jo da heller nyte den enn å skrive blogginnlegg(selvom det tar jo kanskje 5 min)!
Siden sist har jeg vært på stranda i mobile! Gjett hvem som ble brunest? MEG!
Ellers så har det vært enda enn helt normal skoleuke og i helgen var det sleepover med Kayla hele helgen som vanlig, kos:) ellers har jeg skypet med ane snuppa og mamma, pappa og søte bajas:)
Bare 20 skoledager igjen og sommerferie om 26 dager!

Ser rådyr hver eneste dag!

 • Prom og tornado!  Idag er det mitt andre prom i USA! Denne gangen er det i en small town som heter Butler! For å forklare hvor liten den byen er så kan jeg sammenligne den med hvor jeg bor, på skolen fra 8-12 går det litt under 300 elever, min skole går det over 2000. De har tre spisesteder/fast food, det går vell Ann å telle alle det er i tuscaloosa. De har 4 trafikk lys, i tuscaloosa går vell heller ikke Ann å telle det! Ja for p si det sånn er Butler ekstremt liten by!

  Så på prom idag er vi vell heldig hvis vi blir rundt 30-50 stykker! Men det blir nok gøy!

  Det var jo også tornado på torsdagen! Da var vi faktisk på vei til butler Hahah. Vi var heldig hvis foran tornadoen og kjørte rett gjennom byen den traff ca. 15 min før den traff byen!!! Så vi var i regnstorm og thunderstorm. Først var det vestlig gøy men da vi fikk vite hvor nærme tornadoen var, var det ikke så gøy lenger!

 • Sykehuset....:(  Familien har jo 4 hunder og blant dem er det to grand doiner! Den ene heter crimson og er en retard haha! Det som skjedde var at igår var alle hundene ute med oss og crimson løp rundt som en galing. Jeg skulle bare bøye meg ned og plukke opp noe og hun løp rett inn i hodet mitt så det smalt! She almost knocked me out! Like my head was hurting so bad and I have like a big bump now! Så er jeg at constant pains i hodet og hatt sånn pressure headache, vært kvalm og svimmel! Så idag tidlig våknet jeg opp fortsatt like dårlig og da var det neste sykehuset fordi vi var redd for at det kunne være hjernerystelse! Jeg ble trillet rundt i rullestol, måtte ta CT test også faktisk ta gravidtest hahahahahah! Heldigvis var det ikke hjernerystelse men et hardt hodeslag så har fått mange medisiner som jeg så klart reagerer mot så nå sliter jeg med feber og kast opp, yay me....

  Meg i nuet

 • Siste oppsummering!  Kos:)

  Haha vet ikke helt hva som foregår her.... Hahaha:)

 • Oppsummering del 5! • Oppsummering del 4!  Grunnen til at det blir så mange deler er fordi den dumme blogg appen bare sletter alle innleggene.....

 • Oppsummering del 3. • Oppsummering i bilder! Del 2. • Oppsummering i bilder! Del 1.  Ja så var det bloggen da! Har skjedd mye siden sist! Masse sleepovers, dance nights, bonfires, prom, bursdag osv!!!
  Isteden for å skrive et langt innlegg kommer jeg heller med mange bilder! Her er del 1!

  Rydda rommet for første gang da... Hehe neida... Joda... Neida..

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA i USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  April 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  Oppdatering Prom og tornado! Sykehuset....:( Siste oppsummering! Oppsummering del 5! Oppsummering del 4! Oppsummering del 3. Oppsummering i bilder! Del 2. Oppsummering i bilder! Del 1. JUSTIN BIEBER KONSERT!!!!!!

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits