Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

JUSTIN BIEBER KONSERT!!!!!!okei dokie, for de som kjenner meg er jeg stooooooooooooor fan(belieber) av Justin!!!!! Ble jo litt deppa i sommerferien da billettene til konserten hans i Norge ble lagt ut for salg og jeg visste at jeg var fremdels i USA... prøvde jo å tenke positivt da, at jeg hadde alerede sett hans my world konsert og så han jo da han var i Norge:))) men når du er belieber vil du jo se alle konsertene hans;)

Jeg ble helt overlykkelig da jeg fikk billetter, så jeg tenkte jeg skulle fortelle om denne opplevelsen, eller for å si det sånn hele konsert dagen!

Først var det jo skole, så da jeg kom hjem rundt 3.30 hadde jeg bare 1.30 timer til jeg skulle dra(æææ). Jeg dro på konserten med Kasey, Kristen, Mia og Mayley(moren dems). Jeg hadde ikke sitteplass med dem, så var jo egentlig på konserten alene. De henta meg kl 5, og konserten begynte jo kl 7 og jeg hadde ikke billettene mine enda, fordi jeg skulle hente dem på selve konsert område, så var GANSKE stressa!!! da kl var 6 satt vi fast i kø rett ved konsertområde, rundt 6,30(!!!!!!!!!) satt vi FORTSATT fast i kø. Heldigvis kom vi til konserten ca. 6.45 og det gikk heldigvis helt fint å hente billettene å:) så da det var 5 min til konserten begynte satt jeg på plassen min ca 10-12 m fra scenen!!!!!!!

Først kom Cody Simpson på scenen og jeg bestemte meg for å snike meg fram helt foran men vakter kom og sa at alle måtte gå tilbake til plassen sin. Etter en stund kom Carly Rae Jepsen på og hadde ca. 40 min konsert. så venta vi, og venta, og venta på at Justin skulle komme. Han kom på ca. 8.45 og hadde ca en 2 timers lang konsert. For å si det sånn, var denne konserten ekstremt mye bedre ennn den første jeg var på. Han har mange kule effekter, og til alle norske jenter som skal på konsert: GLED DERE, han går nemlig shirtless i noen av sangene, og japp han har six-pack!!!

Under halve konserten bestemte jeg meg også for å snike meg HELT fram til scenen, VAR HELT FORAN!!!!! dett var noen av det sykeste jeg har opplevd, han tok meg nesten i hånda(dvs. han tok jenta ved siden av meg i hånda). MEN jeg fikk bilde av han der han poserer for meg!!!!!

 

 
 • JUSTIN BIEBER & national Champions!!!!  På mandag var det den store amerikanske fotballkampen, the national Championsship game, og Alabama var jo så klart med. VI VANT!!!!!!!! Det var ikke en gang jevnt 42-7!!!! ROLL TIDE!!! Så rett etter kampen så dro vi ut og kjøpte t-skjorter!

  Men den store nyheten er: JEG SKAL SE JUSTIN BIEBER PÅ ONSDAG!!!!!!!!!
  Æææææææ!! For alle som kjenner meg er jeg en STOOOOR fan! Jeg var på konsert i 2011 i Berlin og også stalka han i Oslo og var på konserten der å. Det som skjedde var at i mattetimen sa david(kayleigh's kjæreste) at jeg måtte sjekke mobilen siden vmor hadde sendt meg mld. Så da ser jeg dette:

  Herregud!!! Jeg hadde jo tenkt lenge på konserten men ville ikke tvinge Vfamilien på å dra med meg så har egentlig ikke hinta noe, men de har vell kanskje merka at jeg er stor fan Hahah. Ble ikke 9ende rad men 16, fortsatt VELDIG fornøyd!!!! Det er bare 4 dager til!!!!!!!!!

  Woop woop elsker jo de to også!!!!

  Sitter på section B rad 16!

 • Skitur og skolestart!  Torsdag 3. Januar dro jeg, Kayleigh og David med kirkens Youth group til north carolina på skiferie! Det var en 9-timers busstur dit. Vi sto på slalom fredag og lørdag. For å si det sånn så er amerikanere på samme nivå som dansker i bakken kanskje til og med verre. Har aldri sett så mange fall før. Det du egentlig måtte passe på i bakken var å ikke bli påkjørt av andre kjørere. Jeg ble kåret til den beste skikjøreren åå:)))
  På mandag var det skolestart. Har nå fagene forensic(er sånn csi fag) math algebra 2 with trig. , historie 11 og engelsk 11.
  Har faktisk blitt bedt ut på date.... Av en gutt i engelsk klassen.... Han sender meg mld hele tiden.... Han er punker gutt..... Har blondt hår med blå prikker-.- ingen date på deg gutt!!!
  Har også allerede fått høre at jeg burde bli model av en gutt...eheh nei!!!

 • Juleferien!  Godt nytt år!!!
  Tusen takk for alle gavene jeg har fått, har mer enn nok sjokolade nå hvertfall!!!
  Denne julen har vært veldig annerledes, og kan vell si at jg savnet alle de norske tradisjonene!!! Ingenting er bedre en norsk jul.
  Har fått utrolig mye fint. Denne julen har vell egentlig vært litt småkjedelig siden jeg har vært syk med halsbetennelse og influensa(-.-) og bare vært hjemme. Her kommer man seg jo ingen steder, så du har ikke akkurat mye å finne på.
  MEN imorgen skal vi med kirka på skiferie til north carolina!!!!!!!!! Blir 8 timer i bil imorgen da, men så to dager i bakken og så hjem igjen!!! Drar jo med kirken da så blir også kristneskoleoppgaver og bibellesing! Men gleder meg masse til å stå på ski, vise mine profesjonelle ski skills hehe!
  Håper alle hjemme har hatt en fin juleferie!! Ses senere i år!

  Dette har blitt spist mye av i ferien!!

  Veldig konsentrete sisters som lager s'mores:)

  Big baby, love you!

  Woop woop ble stoppet av politiet da... Gikk heldigvis bra!

  Verstsøster julegave:)

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA i USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  April 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  Prom og tornado! Sykehuset....:( Siste oppsummering! Oppsummering del 5! Oppsummering del 4! Oppsummering del 3. Oppsummering i bilder! Del 2. Oppsummering i bilder! Del 1. JUSTIN BIEBER KONSERT!!!!!! JUSTIN BIEBER & national Champions!!!!

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits