Helene i Alabama - utvekslingsblogg
Forside Add meg Om meg Kontakt

Prom og tornado!Idag er det mitt andre prom i USA! Denne gangen er det i en small town som heter Butler! For å forklare hvor liten den byen er så kan jeg sammenligne den med hvor jeg bor, på skolen fra 8-12 går det litt under 300 elever, min skole går det over 2000. De har tre spisesteder/fast food, det går vell Ann å telle alle det er i tuscaloosa. De har 4 trafikk lys, i tuscaloosa går vell heller ikke Ann å telle det! Ja for p si det sånn er Butler ekstremt liten by!

Så på prom idag er vi vell heldig hvis vi blir rundt 30-50 stykker! Men det blir nok gøy!

Det var jo også tornado på torsdagen! Da var vi faktisk på vei til butler Hahah. Vi var heldig hvis foran tornadoen og kjørte rett gjennom byen den traff ca. 15 min før den traff byen!!! Så vi var i regnstorm og thunderstorm. Først var det vestlig gøy men da vi fikk vite hvor nærme tornadoen var, var det ikke så gøy lenger!

 • Oppsummering i bilder! Del 2. • Oppsummering i bilder! Del 1.  Ja så var det bloggen da! Har skjedd mye siden sist! Masse sleepovers, dance nights, bonfires, prom, bursdag osv!!!
  Isteden for å skrive et langt innlegg kommer jeg heller med mange bilder! Her er del 1!

  Rydda rommet for første gang da... Hehe neida... Joda... Neida..

 • JUSTIN BIEBER KONSERT!!!!!!  okei dokie, for de som kjenner meg er jeg stooooooooooooor fan(belieber) av Justin!!!!! Ble jo litt deppa i sommerferien da billettene til konserten hans i Norge ble lagt ut for salg og jeg visste at jeg var fremdels i USA... prøvde jo å tenke positivt da, at jeg hadde alerede sett hans my world konsert og så han jo da han var i Norge:))) men når du er belieber vil du jo se alle konsertene hans;)

  Jeg ble helt overlykkelig da jeg fikk billetter, så jeg tenkte jeg skulle fortelle om denne opplevelsen, eller for å si det sånn hele konsert dagen!

  Først var det jo skole, så da jeg kom hjem rundt 3.30 hadde jeg bare 1.30 timer til jeg skulle dra(æææ). Jeg dro på konserten med Kasey, Kristen, Mia og Mayley(moren dems). Jeg hadde ikke sitteplass med dem, så var jo egentlig på konserten alene. De henta meg kl 5, og konserten begynte jo kl 7 og jeg hadde ikke billettene mine enda, fordi jeg skulle hente dem på selve konsert område, så var GANSKE stressa!!! da kl var 6 satt vi fast i kø rett ved konsertområde, rundt 6,30(!!!!!!!!!) satt vi FORTSATT fast i kø. Heldigvis kom vi til konserten ca. 6.45 og det gikk heldigvis helt fint å hente billettene å:) så da det var 5 min til konserten begynte satt jeg på plassen min ca 10-12 m fra scenen!!!!!!!

  Først kom Cody Simpson på scenen og jeg bestemte meg for å snike meg fram helt foran men vakter kom og sa at alle måtte gå tilbake til plassen sin. Etter en stund kom Carly Rae Jepsen på og hadde ca. 40 min konsert. så venta vi, og venta, og venta på at Justin skulle komme. Han kom på ca. 8.45 og hadde ca en 2 timers lang konsert. For å si det sånn, var denne konserten ekstremt mye bedre ennn den første jeg var på. Han har mange kule effekter, og til alle norske jenter som skal på konsert: GLED DERE, han går nemlig shirtless i noen av sangene, og japp han har six-pack!!!

  Under halve konserten bestemte jeg meg også for å snike meg HELT fram til scenen, VAR HELT FORAN!!!!! dett var noen av det sykeste jeg har opplevd, han tok meg nesten i hånda(dvs. han tok jenta ved siden av meg i hånda). MEN jeg fikk bilde av han der han poserer for meg!!!!!

   

   
 • JUSTIN BIEBER & national Champions!!!!  På mandag var det den store amerikanske fotballkampen, the national Championsship game, og Alabama var jo så klart med. VI VANT!!!!!!!! Det var ikke en gang jevnt 42-7!!!! ROLL TIDE!!! Så rett etter kampen så dro vi ut og kjøpte t-skjorter!

  Men den store nyheten er: JEG SKAL SE JUSTIN BIEBER PÅ ONSDAG!!!!!!!!!
  Æææææææ!! For alle som kjenner meg er jeg en STOOOOR fan! Jeg var på konsert i 2011 i Berlin og også stalka han i Oslo og var på konserten der å. Det som skjedde var at i mattetimen sa david(kayleigh's kjæreste) at jeg måtte sjekke mobilen siden vmor hadde sendt meg mld. Så da ser jeg dette:

  Herregud!!! Jeg hadde jo tenkt lenge på konserten men ville ikke tvinge Vfamilien på å dra med meg så har egentlig ikke hinta noe, men de har vell kanskje merka at jeg er stor fan Hahah. Ble ikke 9ende rad men 16, fortsatt VELDIG fornøyd!!!! Det er bare 4 dager til!!!!!!!!!

  Woop woop elsker jo de to også!!!!

  Sitter på section B rad 16!

 • Skitur og skolestart!  Torsdag 3. Januar dro jeg, Kayleigh og David med kirkens Youth group til north carolina på skiferie! Det var en 9-timers busstur dit. Vi sto på slalom fredag og lørdag. For å si det sånn så er amerikanere på samme nivå som dansker i bakken kanskje til og med verre. Har aldri sett så mange fall før. Det du egentlig måtte passe på i bakken var å ikke bli påkjørt av andre kjørere. Jeg ble kåret til den beste skikjøreren åå:)))
  På mandag var det skolestart. Har nå fagene forensic(er sånn csi fag) math algebra 2 with trig. , historie 11 og engelsk 11.
  Har faktisk blitt bedt ut på date.... Av en gutt i engelsk klassen.... Han sender meg mld hele tiden.... Han er punker gutt..... Har blondt hår med blå prikker-.- ingen date på deg gutt!!!
  Har også allerede fått høre at jeg burde bli model av en gutt...eheh nei!!!

 • JULEFERIE!!!  Hola!
  Siden sist har jeg vært med Kayla, sleepovers, fått gave fra Norge, masse prøver og eksamener.

  Endelig juleferie!!! Starter ikke på skolen før om 2 uker, deilig!!!!
  Her i USA åpner man julegavene med de man får julegavene fra slik at man kan se reaksjonen dems!
  Så imorgen er det "julaften" med familien til vmor og på søndag er det "julaften" med familien til vfar!

  Føler egentlig ikke at det er jul, her kan man jo faktisk gå i shorts så har ikke helt julefølelsen...:( er litt rart siden har jo hatt juletreet oppe siden november, alle hus er overpynta med julepynt og julefilmer på tven hele tiden!!

  Kan ikke tro at jeg faktisk er halvveis i "oppholdet" og bare noen få måneder så er jeg hjemme igjen, går utrolig fort!!! Anbefaler alle som har muligheten til å dra på utveksling! Utrolig lærerikt, spennende og ikke minst morsomt skoleår!! Gjerne still meg spørsmål hvis du lurer på noe angående utveksling;)

  GOD JUL!!!!!

  Julekakebaking(ehehe...nydelig på håret...) herregud så gode de kakene var!!!!!

  Fine crimson og big baby:*

  En nom nom lunsj på subway idag etter biologi og kjemi eksamen!!! Ehehe ikke for å skryte men har faktisk en 99 i kjemi så kan mulig vinne en chemistry award!!!

 • Mus og dødt rådyr hodet!  Ja så var det bloggen da... Har vært veldig dårlig på å oppdatere så skal oppsummere litte gran;)
  Jeg har jo fashion i første time, og på mandag så sitter vi timen og plutselig begynner en jente å skrike og så begynner en til osv. Det viste seg at en liten mus hadde tatt seg en tur inn til oss!! Flere av jentene sto på pulten eller stolen(eheh jeg var en av dem...) ugh, læreren måtte hente en gutt til å komme og fange den haha!!
  Så etter skolen mens jeg venta på Kayleigh og David hadde en av gutten fått en "hyggelig" overraskelse, nemlig et dødt rådyr hodet oppå trucken sin, Æsj!!!!
  Håper alle har det bra hjemme:)

  Woop woop norwegian formula!

  Singing Justin bieber toothbrush!!!

 • Thanksgiving!!  På søndag var vi hos v-mors aunt Margaret! Det ble tilsammen 7 timer i bil, 3,5 hver vei. Var kjempe koselig, hele familien til vmor var der! På fredag kommer hele familien til vfar og så er det thanksgiving dinner på lørdag;)
  Imorgen er det skole, men kl 2 er det powder puff game mellom junior og senior jentene så blir ikke full skoledag:))) så er det thanksgivingbreak!!! Yay!!!

  Hahah feite Mo Mo, love you:*

 • KJÆRE PAPI:)))))))  GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN VERDENS BESTE PAPPA<3<3<3
  Bursdagen din var jo igår men syns du fortjener et blogginnlegg;););)
  Gratulerer så mye med dagen og bryllupsdagen!
  Var utrolig koselig å skype med deg og mami og då klart lille bassegutten min igår! Tror det var den morsomste skype samtalen Hahaha! Kayleigh lurte på hva som var så morsomt siden hun hadde hørt meg le ekstremt høyt!!! Fine bilder;););););)
  Gleder meg masse til å dra på båten med deg, savner dine enkle, små ekle middager, dine irriterende humør som også kan være ganske morsom og masse mer! Utroliiiiig glad i deg pappa'n min:)))

 • Les mer i arkivet April 2013 Januar 2013 Desember 2012

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA i USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  April 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  Prom og tornado! Sykehuset....:( Siste oppsummering! Oppsummering del 5! Oppsummering del 4! Oppsummering del 3. Oppsummering i bilder! Del 2. Oppsummering i bilder! Del 1. JUSTIN BIEBER KONSERT!!!!!! JUSTIN BIEBER & national Champions!!!!

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits