Thanksgiving & Black Friday (Helene i Alabama)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Thanksgiving & Black FridayIgår var det thanksgiving, men vi "feiret" ikke det igår siden vi skal ha den store thanksgiving dagen imorgen! Så idag kommer hele familien til vfar til oss. Men jeg kan jo fortelle om min "første thanksgiving" i USA! Dette blir litt detaljert, men morsomt Hahahah!
Startet dagen kl 11 med eggerøre og loff. Så jobbet vi ute i hagen i 3 TIMER(!!!) og fortsatte å vaske huset innvendig i 1.30 timer. Så var det Cheese quesadilla til lunsj.
Deretter dro jeg og vmor til sears for å sitte i kø for en ticket til en tv for black friday. Der satt vi utenfor butikken i nesten 4 timer. Da vi var ferdig dro vi hjem spiste 5 chicken nuggets(detaljert), var hjemme i 30 min så dro vi ut igjen til walmart som var en zoo, stappfull av mennesker!!!!!
Fikk kjøpt litt gaver, så dro vi til krispy kreme for donuts så videre til wafflehouse for å kjøpe mat til Kayleigh og David. Så videre til ulta og best buy, så videre til the mall, så hjem og da var kl 3!
Grunnen til at dette innlegget ble veldig detaljert er fordi da vmor og jeg var i drive through'en på krispy kreme så gikk vi igjen min første thanksgiving og fikk helt latterkrampe, vmor begynte å gråte av latter hahah! Hadde hvertfall veldig gøy:))

Tok ett bilde mens vi satt i kø utenfor sears!

Yum!

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  heleneintheusa

  heisann:) Jeg heter Helene og er 17 år. Jeg skal reise på utveksling til Alabama med Explorius, skoleåret 2012/2013. På denne bloggen skal jeg oppdatere venner og familie med alt som skjer og alt jeg opplever. Stay tuned:)

  Kategorier


  Blogg før USA i USA utvekslings prosessen VERTSFAMILIE:)

  Arkiv


  November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 November 2011 Oktober 2011

  Siste innlegg


  Thanksgiving & Black Friday Thanksgiving!! 3 måneder!!! Utrolig bra helg!!! KJÆRE PAPI:))))))) Halloween! SAVNER DERE!!! cross country meet= NULL SKOLE! Så var det bloggen da! Oppdatering!

  Lenker


  AFS- Anniken AFS-Anna AFS-Elise AFS-Frida AFS-Lise Maria AFS-Marie AFS-Nora AFS-Oda AFS-Una Arjan i Singapore Aspect-Benedicte Aspect-Benedikte Aspect-Camilla Aspect-Elise Aspect-Emmeli Aspect-Hannah Aspect-Juliane Aspect-Linn Victoria Aspect-Martin Aspect-Nora Aspect-Sebastian EF- Ida i Nevada EF-Carina EF-Helene EF-Iselin EF-Marthe EF-Natalie Explorius- Anniken Explorius- Kristine Explorius- Maiken Explorius-Ajla Explorius-Anette Explorius-Aurora Explorius-Caroline Explorius-Frida Explorius-Johanne Explorius-Julia Explorius-Kine Explorius-Maiken Explorius-Maria Explorius-Marie Explorius-Marie Explorius-Marte Explorius-Mia Explorius-Nora Explorius-Oda Explorius-Pernille Explorius-Silje Explorius-Silje Explorius-Stine Explorius-Tilla Explorius-Veronica Explorius-Vilde Into-Helene Into-Martine Into-Pernille Into-Stine Speak- Hanne i Florida Speak- Vår Maja Speak-Amalie Speak-Benedikte Speak-Kristin Speak-Nikolai i Hawaii Speak-Nora i Australia Speak-Rebecca Speak-Stine Marie STS- Katrin STS-Ane STS-Juliane STS-Marie STS-Marte STS-Mathilde STS-Mina Emilie STS-Nika STS-Pia STS-Selina STS-Sunniva

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits